fredag 23 juli 2010

Summer camp '10

Så var det över... Igen...
Efter två veckor i norra Skåne med ett underbart ledargäng och de härligaste kidsen i landet känns det absurt att vara hemma igen. Inga kollegor att skoja med, ingen lägerchef som kan fatta alla viktiga beslut, ingen som lagar och serverar mat på regelbundna tider, inga ungdomar att hålla koll på och ingen Göran att akta sig för!
Det har varit tio magiska dagar med aktiviteter som paddling i skånsk å, paintball, go-cart under bar himmel, bad, DJ-skola, clown- och mimworkshop och meditation. Vi har även hunnit med massvis med lekar och annat på gården. Vi har haft temadag under rubriken mänskliga rättigheter och vi har haft disko. Någonstans emellan alla dessa aktiviteter tror jag att vi han med att sova några timmar också.
Det som gör att tomheten efter ett läger går att överleva är minnena. Lägerkärlek, nya vänskaper, ungdomar som har växt, den otroliga sammanhållningen i gruppen och självklart tacksamheten över att ha varit en av dem som gjort allt detta möjligt!
Detta var en kort reflektion från en utav lägerledarna. Vill ni läsa mer om vad deltagarna tyckte finns "lägerdagboken" att läsa igenom! Den i stunden skrivande lägerledaren har alla dessa dagboksinlägg bredvid sig, i pappersform, och kommer publicera resterande inlägg så snart han passerat post-lägertröttheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar