måndag 22 oktober 2012

Mycket på gång

Här på Unga Allergikers kansli är det full fart!

Som ni har förstått så har det skett en hel del förändringar på kansliet, jag (Hannah Rosenqvist) som tidigare var projektledare för Kräv Rökfritt har tagit över efter Madeleine Malmros och är ny Generalsekreterare för organisationen. Även på lokalföreningsombudsposten har det skett en förändring. Lisa Klefbom har gått vidare för att ta upp sina studier på universitetet och in har Karin Nordh kommit. Som en bonus så hyr vi även in Jeanette Jönsson som sköter vår löpande ekonomi, henne delar vi med Scuf (Svenska Celialki Ungdoms Förbundet) Läs gärna mer om oss alla tre på på UA:s hemsida

Förutom förändringarna på kansliet så har ingen troligen undgått att vi har haft vår(t) RÖ (Riksöverläggning) och med det en ny mandatperiod med nya fantastiska styrelsemedlemmar. Det kräver dock ett helt eget inlägg, så håll utkik!

Just nu söker vi pengar för nya spännande projekt, sköter alla löpande uppgifter och Karin åker ner till Helsingborg på onsdag för att hålla årsmöte för vår lokalförening där. Den har tidigare varit vilande - men nu med nya engagerade medlemmar är de tillbaka!

Hoppas att förvirringen inte varit allt för stor och att ni nu har en bättre bild av UA:s rikskansli.  Här på kansliet är vi laddade som aldrig förr!

Tveka inte om att höra av er om ni har några frågor eller funderingar. Vi finns här för er!

Hälsningar

Hannah Rosenqvist
Generalsekreterare Unga Allergiker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar