måndag 9 september 2013

15000 goda nyheter

Vi har haft 15000 - femton tusen - besök på vår blogg!

Bloggen startades i maj 2007. Nu efter helgen visar statistiken att vi kommit över 15000 sidvyer totalt. Det är en fantastisk siffra! De senaste månaderna har antalet besökare ökat mycket mer än tidigare. Det är jättekul att fler kikar in och tar del av vad vi har här. Det går alltid bra att komma med förslag på ämnen och idéer på vad vi kan skriva om.

I denna positiva anda drar vi kortfattat några andra glada nyheter:

Många intressanta och givande åsikter har kommit in via medlemsenkäten. Viktigt med medlemmars tankar kring vårt påverkansarbete. Vi vill få in ännu fler svar, så ta din chans och tyck till här.

Det är glädjande att vi ständigt får fler följare på både Twitter, Instagram och Facebook. Det är viktigt att vi syns och hörs i sociala medier. Tipsa vänner om att gilla och följa oss. Vi vill alltid nå allt fler!

I veckan kommer vi att lägga upp våra nya snygga UA-tshirts till försäljning i vår webshop. Håll utkik och beställ sedan höstens snyggaste plagg!

I helgen avrundar vi projektutbildningen Ung & Aktiv med en sista träff i Stockholm. Deltagarna ska bland annat presentera och utvärdera sina projekt. Superspännande att se hur det gått för alla duktiga projektarbetare.

Solen skiner och himlen är blå, vi ser fram emot en händelserik och rolig höst.

Tack för att du hänger med på bloggen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar