torsdag 28 november 2013

Aktiv handling

För att kunna fortsätta vara en del av Unga Allergikers verksamhet och delta på våra aktiviteter måste en som medlem varje år meddela att en vill fortsätta vara med.
För ungefär en månad sedan skickade vi ut vykort till alla våra medlemmar som inte sedan 2012 gjort någon aktiv handling. På vykorten uppmuntrades medlemmarna att göra sin aktiva handling i Unga Allergiker, antingen genom att skicka tillbaka vykortet eller skriva in dina uppgifter i ett formulär på vår hemsida.

Vi har fått fantastisk respons! Det har kommit stora högar med aktiva handlingar  på vykort in. Väldigt roligt att få färgglad post med handskrivna kontaktuppgifter och stora kryss i rutan "Självklart vill jag fortsätta vara medlem i Unga Allergiker". Härligt!


Men vi har också upptäckt att det finns ett problem. Tyvärr har formuläret på vår hemsida krånglat senaste tiden och vi har inte fått in alla aktiva handlingar som gjorts. Det är inte alls bra! Det betyder att de som har gjort sin aktiva handling via formuläret på hemsidan och inte fått något bekräftelsemail från oss inte har registrerats. 

Du som läser detta, har du gjort din aktiva handling?
Har du inte gjort den alls än, så är just nu ett jättebra tillfälle!
Har du gjort din aktiva handling och fått ett mail från oss där vi bekräftat att vi tagit emot den, så är allt lugnt. Har du gjort din aktiva handling men inte hört av oss, så beklagar vi besväret och hoppas det går bra att fylla i på nytt.

Tur att det är lätt gjort! Vi har tagit fram ett nytt formulär. Fyll i formuläret här så fortsätter ditt medlemskap i Unga Allergiker.

Är du inte medlem än? Då är det detta formulär som gäller: klicka här!

Tack för visad förståelse. 

https://sv.surveymonkey.com/s/aktivhandling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar