fredag 9 maj 2014

Loppet För Alla

För första gången anordnas Loppet För Alla. Unga Allergiker är en av de organisationer som är med för att sprida kunskap om olika funktionsnedsättningar och för att ha kul. Loppet för Alla är ett samarbetsprojekt mellan fyra organisationer; Unga Allergiker, Unga Synskadade, Unga Reumatiker och Ungdom för Social Hälsa.

-      -  Vi startade det här projektet främst för att uppmärksamma våra organisationers verksamhet. Vi vill ju att människor ska veta att vi finns och vad vi gör! Men vi tycker också att det är roligt med projekt och föreningsverksamhet, säger Christoffer Karlberg som är en av arrangörerna.

Han fortsätter:
-       -   Loppet För Alla gör vi helt och hållet på ideell basis och vi är väldigt glada att så många andra organisationer och företag är villiga att göra detsamma genom att hjälpa oss förverkliga projektet.

Loppet, som går runt Rocksjön i Jönköping den 7 juni, bjuder på flera olika aktiviteter. Bland annat kommer Friskis och Svettis att hålla i en uppvärmningsgympa innan startskottet går och det finns möjlighet att testa paddling. I Knektaparken där hela arrangemanget hålls bjuds det även på musikuppträdanden, tipspromenad, lotteri och fika.

Loppet är öppet för alla och vem som helst kan vara med att springa, gå eller rulla det! Loppet är 3,2 km och helt gratis men det har satts en frivillig avgift för de som vill stödja organisationerna.

Vill du anmäla dig eller veta mer? Besök http://www.loppetforalla.se/ eller https://www.facebook.com/loppetforalla

De som driver projektet Loppet För Alla: Linus längst fram, bakom honom står Ellen, sedan Paulina och längst bak Christoffer med armarna i luften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar