onsdag 13 maj 2009

Bloggpremiär!

Hej och välkomna!

Här är UAs nya blogg! Från och med idag kommer ni att kunna följa våran verksamhet även här ifrån! Ni har väl inte missat våran ny hemsida och nya logga? Inte nog med det, i år fyller vi även 15 år! Grattis till oss!


Här kommer vi, förbundsstyrelsen och kansliet att uppdatera på regelbunden basis, bara för er!


Så vad är det som händer just nu då? Jo, det är väldigt mycket som händer, informationskanaler som uppdateras, träningar som tränas, sommarläger som planeras, medicin som intas, tentor som tentas av, styrelsemöten som genomförs och mycket mera... Juste, våren och försommaren ska avnjutas också!
Och hur går det då? Hemma hos mig går det förhållandevis bra nu. Med den rätta planeringen och en lagom dosering av allergimedicinen så underlättas vardagen. Men visst hade varit bättre om dygnet hade haft 4 extra timmar, så man sluppit stressen? Nu får man helt enkelt stoppa ner ett extra paket näsdukar i väskan, ha de små tabletterna i beredskap, damma av lite mer regelbundet och göra sitt bästa. Det går bra nu och snart är det sommarlov!


Så, vad är nästa stora UA-happening?
Lördagen den 23 maj bjuder Riksförbundet Unga Allergiker dig på födelsedagsfest och passar samtidigt på att releasa vår nya hemsida och logotype! Vi bjuder på lättare tilltugg och dryck. Hör av er till kansliet, se nedan.
När: Lördagen den 23 maj klockan 18.00
Var: UA´s kansli på Västmannagatan 24, Stockholm
Hur: Tema -94, kom utklädd på något vis som symboliserar 1994 för dig! Hur mycket du vill spöka ut dig är naturligtvis upp till dig.
Anmälan: Senast den 18 maj till madeleine.pettersson@ungaallergiker.se eller ring kansliet på 08-32 80 75. Glöm inte att meddela dina eventuella födoämnesallergier.
Vi ses där!



På återseende!


Joanna Fehler, förbundsordförande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar