måndag 28 november 2011

Glöm inte att på onsdag är sista dagen att söka extrajobb på UA!

Extraarbete medlemshantering och ekonomisysslor

Unga Allergiker är riksförbundet för unga mellan 7 och 29 år. Vårt slagord ”för unga av unga” genomsyrar hela organisationen. Det betyder exempelvis att vår riksstyrelse just nu består av killar och tjejer mellan 15 och 23 år. I Unga Allergiker arbetar vi på olika sätt för att stärka allergiska och astmatiska ungdomar i deras liv. Vi fokuserar hellre på vad man kan göra som allergiker istället för att se oss själva som drabbade. Vi arbetar också med att förändra samhället till det bättre för allergiker, sprider information om allergi och hur det kan vara att leva med vårt funktionshinder.

Nu söker vi dig som vill jobba extra hos oss med administrativa arbetsuppgifter. Detta kommer främst att innehålla arbete i vårt medlemsregister Mysoft och hantering av olika utskick till våra medlemmar, bland annat välkomstpaket, ca 2 dagar i månaden. Är du rätt person kan vi dock tänka oss att lägga fler administrativa sysslor på ditt bord.

Om du har kunskaper i bokföring och/eller lönehantering vore det oerhört bra, då är vi beredda utöka tjänsten med ytterligare ca två dagar i månaden.

Kvalifikationer vi gärna vill att du har :
- Kunskap i medlemsregistret Mysoft
- Bokföringskunskaper (om du vill arbeta med detta) i SPCS
- Kunskaper i lönehantering (SPCS)

Som person ser vi gärna att du är noggrann och kan ta ansvar. Du är självständig och bra på att uttrycka dig i svenska språket.

Ålder spelar ingen roll!

Tjänsten är en tillfällig extrainsats på timbasis, med arbetsbörda på ca 2-4 arbetsdagar i månaden.

Arbetet kommer att ske på Unga Allergikers rikskansli som ligger på Västmannagatan i centrala Stockholm och personalstyrkan består av en generalsekretare, en projektledare och en arvoderad ordförande.

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till
lisa.klefbom@ungaallergiker.se

Det är viktigt att du skriver ”ansökan” i ämnesraden.

Har du frågor, maila gärna, vi har dock mycket svårt att ta emot telefonsamtal.

Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag 30 november

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar