fredag 6 april 2012

Glad påsk och lite annat!

Hejhej allihopa!
Hoppas att ni har en trevlig långfredag och får en mysig, god påsk.

Förutom att jag sitter i UA:s förbundsstyrelse så sitter även med i styrgruppen för projektet "En stärkt röst". Huvudmålet för projektet är att stärka unga med funktionsnedsättning och deras inflytande i samhället.
När vi hade möte i december så beslutade vi att projektet skulle delta på Ung 08-festivalen 2012. Och nu har planeringarna börjat för fullt! Lite kort om vad Ung-08 är:
Ung08-festivalen är till för alla ungdomar mellan 13-19 år. Festivalen öppnar mitt på dagen varje dag och stänger runt midnatt eller lite senare. Från ca klockan 21:00 vänder sig festivalen till dem som är 15-19 år. 2012 kommer Ung08 att hållas mellan den 14-18 augusti.

Vi har planerat att ha någon form av en interaktiv monter, där ungdomarna får testa på olika saker. Vi kommer att behöva volontärer under festivalen som hjälper oss med allt från att montera upp vårt tält till att vara ute och informera om våra aktiviteter. Är du mellan 13-19 år och vill vara med och göra årets festival till den roligaste och mest tillgängliga Ung08 någonsin??
Tveka då inte att kontakta projektledaren Liinu Diaz Rämö på liinu@enstarktrost.se eller 070-315 55 61.
//Sofia O.

1 kommentar:

  1. Tror också att Ung 08 kommer bli ett superfint sätt att visa på tillgänglighet i samhället. Med "En stärkt röst" kommer festivalen bli ännu roligare och det vore dumt att missa chansen att vara en del av det. Pepp!

    SvaraRadera