måndag 31 mars 2014

Alla årsmöten avklarade!

UA:s åtta olika lokalföreningar har nu avklarat sina årsmöten – hurra!

Jag som skriver är Stina, UA:s lokalföreningsombud. Som lokalföreningsombud är en av mina uppgifter att vara med på lokalföreningarnas årsmöten. För att stötta, informera, inspirera och lära känna de lokalt aktiva lite bättre. Och det har jag nu gjort under februari och mars. 

Det har varit en fantastisk upplevelse att resa landet runt för att delta på dessa årsmöten och träffa alla fina medlemmar. Jag är glad att säga att allt gått vägen! Alla handlingar har gåtts igenom, stadgar har godkänts, verksamhetsplaner har diskuterats, tidigare styrelser har tackats, idéer har bollats och engagemanget har bubblat - dessutom har det varit roliga aktiviteter efter mötena. Extra kul är att varje lokalförening fått en eller flera nya personer som uppfriskande tillskott till styrelserna. Det bevisar att det alltid finns plats för, och vilja till, nyskapande, nya tankar och nya kompisar inom UA. Detta år kommer bli toppen!

Vad händer i din lokalförening? Kolla in verksamhetsplanerna som ligger uppe på hemsidan, under varje lokalförenings egna flik. Där syns också de aktiviteter som är närmast i schemat. Håll utkik i mailen eller brevlådan. Spana efter uppdateringar på facebook, här på bloggen eller twitter om aktiviteter som är på gång.

Du kan såklart också maila din lokalförening och fråga om vad som händer härnäst. Eller kanske lämna egna tips på roligheter du vill ska genomföras! Här är deras mailadresser:

UA Uppland Sara, Kristoffer och Erik nås på uppland@ungaallergiker.se

UA Bergslagen
Rickard, Wiveka, Rikard, Linnea och Angelica nås på bergslagen@ungaallergiker.se

UA Luleå
Nanny, Maria, Moa och Peter nås på lulea@ungaallergiker.se

UA Östergötland
Johanna, Jennie och Hanna nås på ostergotland@ungaallergiker.se

UA Helsingborg
Jenny, Sandra, Amadeus och Gustav nås på helsingborg@ungaallergiker.se

UA Stockholm
Moa, Jennie, Bonnie, Jessica, Sara och Hanna nås på stockholm@ungaallergiker.se

UA Värmland
Olivia, Emma, Hanna L, Elias, Lina, Hanna B, Caroline, Rasmus och Christoffer nås på varmland@ungaallergiker.se

UA Väst
Jennie, Joanna, Jina, Andreas och Sofia nås på vast@ungaallergiker.se


Här kommer ett gäng blandade bilder från de olika årsmötena!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar