måndag 3 mars 2014

Anmäl dig till sommarens läger!

I sommar kommer vi hålla två fantastiska läger för olika målgrupper.Idag öppnade vi möjligheten att göra anmälan, så passa på att ta din plats på något av sommarens bästa läger!


Barnläger
Häng med och gör detta till det bästa lägret i SCUF:s och Unga Allergikers historia!  
Sommarens läger för barn 6-13 år kommer att äga rum på Björkögråden på Väddö i Roslagen. Vi kommer att ha massvis med roliga aktiviteter, en tillgänglig miljö och en massa god mat som alla kan äta!

Anmäl dig redan nu då platserna vanligtvis går åt mycket snabbt! Anmälan gör du här >>>Länk. Mer information kommer senare i vår efter att du anmält dig och fått din plats bekräftad.

Datum: 9-13 juli 2014
Plats: Björkögården, Väddö utanför Norrtälje i Roslagen
Åldersgräns: Barnläger 6-13 år
Pris: 1200 kr inkl. mat, boende och en massa aktiviteter. Resan till - och från lägret får du stå för själv. SCUF och Unga Allergiker kommer att abonnera en buss som går från Stockholms Centralstation den 9 juli kl.14.00 och från lägergården till Stockholms Centralstation den 13 juli kl.13.00 och då kan ni boka hemresor från tidigast kl.15:30. Anmäl i formuläret om ni vill åka med denna.
Anmälan/platser: Det kommer att finnas 60 deltagarplatser, man kan även sätta upp sig som reserv
Boende: Från 4 bädds- till 2 bäddsrum

Om du har några frågor kontakta Hannah Rosenqvist på Unga Allergiker info(a)ungaallergiker.se

 
Sommarläger 2010


Sommarläger 2011

Somamrläger 2013

Ungdomsläger

Sommarens ungdomsläger för unga 14-19 år kommer att äga rum på Kärsögården i Bromma utanför Stockholm. Vi kommer att ha massvis med roliga aktiviteter, lärorika föreläsningar, en tillgänglig miljö och en massa god mat som alla kan äta!

Anmäl dig redan nu då platserna vanligtvis går åt mycket snabbt! Anmälan gör du här >>> Länk. Mer information kommer senare i vår efter att du anmält dig och fått din plats bekräftad.

Datum: 22- 26 juni 2014
Plats: Kärsögården i Bromma utanför Stockholm
Åldersgräns: Ungdomsläger 14 - 19 år
Pris: 1000 kr inkl. mat, boende och en massa aktiviteter. Resan till - och från lägret får du stå för själv, men UA betalar de kostnader som överstiger 500kr. Unga Allergiker kommer att abonnera en buss som går från Stockholms Centralstation till och från lägergården till Stockholms Centralstation. Anmäl i formuläret om ni vill åka med denna.
Anmälan/platser: Det kommer att finnas 16 deltagarplatser, man kan även sätta upp sig som reserv
Boende:  4 bädds-rum

Om du har några frågor kontakta Stina Johansson på Unga Allergiker info(a)ungaallergiker.se eller på 08- 328075

Tips: Bläddra i bloggens arkiv till augusti 2013 och läs om hur det var på det lägret som hölls i Åre då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar