lördag 4 maj 2013

Sprid broschyrer i pollentider


I dessa tider vänder sig många unga till vårdcentraler, allergimottagningar och skolsköterskor för att söka hjälp med pollenbesvär. Som vi skrev i det förra blogginlägget ökar tyvärr astman bland barn.  Unga Allergikers målgrupp unga mellan 6 och 29 år som har astma, allergi eller annan överkänslighet är stor.

Vi är övertygade om att det finns många att nå, och många som vill vara med i Unga Allergiker för att träffa andra unga med liknande upplevelser, påverka sin omgivning, arbeta politiskt, delta på roliga aktiviteter eller bara umgås och ha kul.

Visst borde vi låta alla potentiella medlemmar därute veta att Unga Allergiker finns här för dem? Ett väldigt bra sätt är att lägga vår informationsbroschyr på lämpliga platser. Däri kan den intresserade läsa mer om oss och enkelt bli medlem genom att fylla i sina uppgifter och lägga lappen på lådan.

Du som läser bloggen kan hjälpa till! Har du vägarna förbi en vårdcentral, allergimottagning, skolsköterska, eller annan plats dit du tror att unga vänder sig nu i pollentider? Vill du vara med och sprida information om Unga Allergiker? Vill du vara med och värva medlemmar?

Fråga först så det är okej att lägga några informationsbroschyrer på utvalt ställe. Ta med en kompis och ta en informationsspridningspromenad – gör det till en kul grej!


Hör av dig till lokalföreningsombudet Stina så kan du få ett gäng broschyrer skickade på post till dig. 
0707665520

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar