tisdag 24 juni 2014

Ungdomsläger dag 3Tjabba tjena hallå!

Vilken fantastisk dag vi har haft! Vi cyklade och cyklade i ett skiftande väder och under resan upptäckte vi många intressanta saker, som en död räv vid vägrenen som ett exempel. Cykling, cykling, cykling och ännu mera cykling. Det blev trots allt 2 mil! Vi gjorde även några stopp på vägen för att dricka lite vatten, vi hade trots allt ett högt tempo. David hade många nära-döden upplevelser då han somnade på cykeln många gånger på grund av att vissa personer var lite långsamma.. (ni vet vilka ni är) David har även berättat sin högsta önskan -  att cykla två mil till så han får träningsvärk.. 

Nu tillbaka till dagens händelser. På vägen cyklade vi in på en omväg där vi tvingade sniglar att bokstavera ”Unga Allergiker”, trots att de hade andra saker i åtanke. Vi gjorde också ett stopp vid Ekerö centrum vid vattnet där vi åt lunch och gjorde mun mot mun metoden på en and. Anden var på ett riktigt glatt humör efteråt, han belönades med åtta mariekex.


Efter det besökte vi Drottningholms slott där vi tyvärr inte fick träffa kungen. Dock fick vi se några uttråkade vakter på patrull, som vaktade sina ringar med sina liv..


Sedan anlände vi tillbaka på Kärsögården där vi hoppade direkt i det kalla plurret. 


En kaka i repris även idag till emfika, det var gööt! Ett utav lagen hade den bästa lagsången, de hostade hela Bamse sången. BRA JOBBAT!

Vi vill också passa på att tacka ledarna för att vi i E’S fick hejja på er när ni spelade kubb!

Tack för oss och ha det gööt mos!

Skrivet av Beatrice, Malin, David och Christoffer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar