torsdag 26 juni 2014

Ungdomsläger dag 5

Oj vilken överraskning!

… lägret är slut
Men vilket bra avslut det var, sista kvällen hade vi ett fantastiskt disco i våra snyggaste outfits. Självklart matchade med en fabulös partyhatt (vissa hade fler än andra hosthost stor-Joel….).


Kvällen kantades med dans-stopp, musik-tolkning, intro-tävling och avslut på Babumstävlingen.
Ledarlaget vann stort, men som de ödmjuka människor vi är så lät vi vinsten gå till E’S som med ett poäng slog tvåan JC.

Även roligheter måste ta ett slut så idag fick vi med hjälp av musik städa ur gården och packa våra väskor. Men det går inte att bara ha tråkigheter en så solig dag som denna så vi passade på att smälla alla våra ballonger med hjälp av ballongleken, vila upp oss med döda lejon och vrida våra fötter ur led med fotleken.

Innan lunch och hemfärd fick vi alla skriva små kommentarer på varandras ryggar (oroa er inte föräldrar vi hade papper på ryggarna!) så vi alla har fina minnen att bära med oss efter lägret. Vi har ännu inte vågat kolla på våra lappar men vi hoppas att alla deltagare var snälla mot oss också!

Vi har skrattat oss igenom hela lägret, men framförallt skrattades det i ledarrummet när dagarna skulle planeras.
Vi hoppas att alla haft minst lika kul som vi! Och av utvärderingarna att döma så kan vi inte säga annat än att vi haft ett fantastiskt läger som många velat stanna kvar på, läger är helt klart ett vinnande koncept och vi hoppas att vi alla ses snart igen!

Vi skyller den suddiga bilden på en dålig ledare lånad från ett annat läger...

Tack för oss denna gång i en underbart solig park!
LedarLaget
Erika Sohlberg, Stina Johansson, Joel Cronander och Linnéa Lindberg

#SELFIE

PS. ni som inte listat ut lagnamnstemat så kommer facit här:

Våra initialer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar