onsdag 25 juni 2014

Ungdomsläger dag 4

Här kommer laget JC tjolahopptjolahejtjolahoppsansa

Dagen började med en lång natt… klockan 01.57 väckte de skadeglada ledarna Joel och Erika oss. När de hade väckt alla berättade dem att vi skulle spela basket, kanske så var det hämden sen vi lade en massa sniglar utanför Erikas dörr (Ledaren Linnéas idé). Trötta vann vi enkelt matchen, där resultatet blev  (5-0). När alla hade kommit i sängs och vissa hade somnat så efter en halvtimme väckte dem oss igen BARA för att de tidigare hade ”glömt” att säga god natt!
Efter en natt med lite sömn så vaknade inte alla på rätt sida. Vi hade ett pass med Josefin och Hannah som sidekick. Det handlade om kommunikation där vi skulle intervjua varandra. När det var klart gick vi alla ned till gräsplanen för att spela Linnéas påhittade bakåtbrännboll med några skruvade regler som vi inte behöver ta upp här. Fruktstund med underbara frukter till exempel honungsmelon och jordgubbar. Sen började den stora mångkampen…!

Mångkampen bestod av delarna Tidslinje, Vattenstafett, Snigelrace, gissa klockan, twister, ordbygge, sortera laget, vattenballong, spotta, pictionary och stövelkast, tipspromenad, flygplan, irl. Julafton om möjligtvis några fler senare ikväll.


Den roligaste tyckte vi var stövelkastning. Man skulle slänga stöveln mellan benen och den skulle komma över ryggen och huvudet. Ett lag förstod inte vilken rikting stöveln skulle flyga.

Ikväll kanske finkläderna kommer fram ur resväskorna. Nu väntas packning och lek från en av grupperna. Det har varit roligt att få träffa nya människor och lära sig nya saker.

Tack och bock det var allt från oss

Lag JC 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar