onsdag 10 februari 2010

Snor i lådan..?

Det kanske inte är självklart för alla er där ute varför vårat medlemsblad heter S.N.O.R. Det låter ju faktiskt inte så överdrivet skoj att få ett kuvert med snor i brevlådan en gång i kvartalet... S.N.O.R står kort och gott för Styrelsens Nyheter Och Rapporter. Ganska fyndigt ändå, va?

Nu i veckan är det dags för oss att kuvertera årets första nummer, som du alltså snart kommer få i din låda. Styrelsen har fyllt det här numret med massvis av nyheter och rapporter! T.ex kommer inbjudan till årets sommarläger, så vänta en vecka innan du bokar in sommarens semester och dubbelkolla med lägerdatumen! Vad som kan avslöjas här och nu är att årets läger kommer att husera i Skåne mellan den 12 och 21 juli.

Nya ansikten kommer att ta plats i S.N.O.R också, för både Cliff och Göran kommer presenteras i detta nummer, om än på olika vis. Göran känns främst igen från förra sommarens läger, då han var en del av kökscrewet. Nu har vi valt att följa med Göran under året för att ta reda på vad han gör när han inte är på läger! Så missa inte våran nya miniserie: "Vad gör han, Göran?"

Så håll ögonen öppna i veckan, S.N.O.R är på väg!


Joanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar