tisdag 16 februari 2010

Tryggare Mat

Hej, nu ska veckan med alla häftiga certifiering vara klar. Lyckades du gå förbi en McDonalds med Filippa Reinfeldt häromveckan kanske? Om du gjorde det så kan det ha varit den officiella certifieringen av McDonalds, Madde P och Cliff från kansliet var självklart där och minglade.

Annars så har vi i UA kämpat med att skriva insändare och debattartiklar för att belysa problematiken kring matallergi och restauranger, och vi har även börjat samla alla våra pressklipp på vår ursnygga hemsida, så nu är det lättare att se vad UA säger i media. Bra va?

Men vad säger du? Blir det lättare att äta ute på restaurang i och med Tryggare Mat-certifieringen eller tycker du inte att det gör någon skillnad? Vi vill höra Din åsikt.

/Erika

1 kommentar:

  1. Superlöjligt att McDonalds ska få ett allergicertifikat! Det innebär bara att de vet skillnaden på laktosfritt och mjölkfritt ungefär, men som allergiker kan man fortfarande inte äta hos dom! Soja i brödet, ägg i kycklingen, mjölk i köttet också har jag för mig. Nej, matlåda för hela slanten blir det när man ska ut o svira.

    SvaraRadera