fredag 2 augusti 2013

2/8-2013

Hej!
Idag gick vi upp klockan 7.00 eftersom vi skulle fira födelsedagsbarnet Linda. Efteråt ledde vi ner henne med ögonbindel och så fick hon sina presenter som va en hjärtformad macka med russin på, och ett äpple som vi hade skärt ut som en ros. Med ena halvan satte vi ett ljus under och det motsvarade ljuset på tårtan fast hemmagjort.

Efter  frukosten:
Vi var på en föreläsning som hölls av Stina och hon berättade lite om lokalföreningar och UA. I passet gjorde vi också lite roliga lekar som tex banana och brainstorming. Vi fick även låtsas planera olika aktiviteter tex lan och gokart.

Efter föreläsningen:
Vi åt och gick sen ut för att ha en kubbturnering och alla gjorde sitt bästa. Efter ett tag blev det "dricka" paus som egentligen var ett födelsedagskalas där det serverades glass. Senare gick vi ut och fortsatte kubbturneringen som vanns av lag Jordnöt. Vi lyckades även spöa ledarna med god marginal :).

Efter vinsten:
Vi hade fria lekar fram tills middagen som bestod av kotlett och potatis (utsökt). Bra jobbat Patrik med familj. Nu sitter vi här och ska snart se vilka aktiviteter lekgruppen har hittat på.

"För unga av Unga"

Hälsningar från
team Jordnöt
Sara, David och Christoffer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar