tisdag 6 augusti 2013

Läger 2013 6/8

God afton alla små barn där ute! Team Jordnöt anropar.

Tro det eller ej, men vi fick sovmorgon till klockan 9:00 idag, tjohoo! Efter det blev det frukost som vanligt, därefter körde vi en sorts kull som kallas "Alla kalvar ut och spring", och därefter växte de upp och levde lyckliga i alla sina korta år. Senare blev det fotboll, där alla lagen fick turas om att spela, vi (Jordnöt) fick in många mål och därför kan man säga att vi vann hela alltet.

Efter fotbollen tog alla det chill och vi förberedde oss på vandring till Ristafallen, som var ungefär 5 km bort. Lite onödig fakta, Ronja Rövardotter spelades faktiskt in där också. Efter ett varv runt fallen så var det dags att dra tillbaka. Som tur var, slapp vi gå hela vägen tillbaka eftersom vi fick turas om att bli skjutsade av Linnéa (Walking Dead Edition).

När vi kom hem så var det dags för mat, hamburgare och pommes! (Mmmmm...)

Nu sitter vi här, i TV-rummet, på Södergården, i Undersåker, I Jämtland, I Sverige, I Europa, på Jorden, i Vintergatan, I universum, och väntar på kommande aktiviteter.

Just det, igår hade vi också en filmkväll, där det serverades godsaker av alla slag och läsk i stora lass. Filmen hette Juno och handlade om en gravid tonåring.

Nu är vi klara med detta och vi önskar er en fortsatt trevlig morgon/dag/eftermiddag/kväll/natt.

Gosiga kramnötter //

Team Jordnöt - Christoffer, Sara och Anonyma David. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar